Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008


Τελικά μας περνάνε για ηλίθιους. Άκουσα προσεκτικά τα δελτία ειδήσεων χθες και σήμερα που δημοσιοποιήθηκαν οι καταθέσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση Ζαχόπουλου.


θέλουν δηλαδή να μας πουν ότι ο Ανδριανός δεν είδε το dvd γιατί δεν είχε χρόνο και ο Αγγέλου δεν είδε το dvd γιατί δεν το θεώρησε σκόπιμο. Θεώρησε σκόπιμο να καλέσει τον Ζαχόπουλο και μάλιστα να τον αναγκάσει σε παραίτηση αλλά δεν έκρινε σκόπιμο να δει το dvd.


Και αν το dvd είχε τα στρουμφάκια; Αν το dvd είχε μια τσόντα; Αν όλα αυτά ήταν μια φάρσα; Αυτοί οι γελοίοι τύποι κατέθεσαν ότι δεν είδε κανένας το dvd. Και ο εισαγγελέας τους πίστεψε σ' αυτό το τραγικό θέατρο του παραλόγου. Βέβαια δεν είναι παράλογο που αυτοί λένε ψέμματα. Παράλογο είναι που τους ξαναβγάλαμε κυβέρνηση.


Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να μας προσβάλλουν τόσο; Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να μας θεωρούν ηλίθιους;

Εμείς. Δυστυχώς εμείς. Αλλά λέμε τώρα...


Γεγονός είναι ότι εδώ υπήρξε συναλλαγή.

Η συναλλαγή όμως έγινε μετά την απόπειρα Ζαχόπουλου.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι την ημέρα εκείνη που έπεσε ο Ζαχόπουλος όλοι όσοι είχαν εμπλακεί σ' αυτήν την παλιοιστορία βρέθηκαν και συνεννοήθηκαν για το τι θα καταθέσουν και μέχρι που θα τραβήξουν το σκοινί ο καθένας εναντίον του άλλου. Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση και συναλλάσσεται και εκβιάζεται και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει και ψέμματα στον κόσμο και να ψευδομαρτυρήσει στον ανακριτή. Τα έκανε όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: