Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007



Ο δίσκος της ημέρας:








ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ Έργο 20 (1962).Μουσικό θεατρικό έργο που ανέβηκε τον Ιούνιο του 1962 στο θέατρο Μετροπόλιταν.Κείμενα: Αλέξη Σολομού και Μάνου Χατζιδάκι.Στίχοι: Νίκου Γκάτσου, Ιάκωβου Καμπανέλλη, Αλέξη Σολομού, Μίνου Αργυράκη και Μάνου Χατζιδάκι.Σκηνικά και κοστούμια: Μίνου Αργυράκη. Χορογραφίες: Μανόλη Καστρινού.Δεύτερη έκδοση (1972): Δίσκος 33 στροφών (Columbia: 70239 - EMI).Τρίτη έκδοση (Σεπτέμβριος 1989): CD (EMI: 70239 - MINOS EMI).Τέταρτη έκδοση (2000): CD (EMI: 524 646 - MINOS EMI). Νέα έκδοση του έργου σε CD, με ψηφιακή επεξεργασία και πολυσέλιδο ένθετο, με φωτογραφικό και πληροφοριακό υλικό.
























1 σχόλιο:

ArtBomber είπε...

Πρόταση συνεργασίας για τη συγγραφή ενός βιβλίου.

O Αrtbomber σε προσκαλεί να συμμετάσχεις σε μια πρωτότυπη εκδοτική προσπάθεια.

Επειδή θέλει να αποτελέσει την ουσιαστική εναλλακτική πρόταση τέχνης και τον πολύτιμο συνεργάτη κάθε νέου καλλιτέχνη που πλέον δεν θα χρειάζεται «καλές δημόσιες σχέσεις» για να αναδείξει το ταλέντο του.

Επειδή πιστεύει ότι ο μοναδικός κριτής ενός λογοτεχνήματος είναι και πρέπει να είναι ο αναγνώστης και όχι ο reader-υπάλληλος μιας εταιρείας

Ο Artbomber αναζητά 30 bloggers – συγγραφείς για μια πρωτότυπη εκδοτική προσπάθεια.

Αν σ’ ενδιαφέρει να συμμετάσχεις, στείλε e-mail στο info@artbomber.com για να σου αποσταλεί ενημερωτικό κείμενο με λεπτομέρειες και οδηγίες συνεργασίας.

Artbomber.com
Το site των δημιουργών.