Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007


Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο λαός και γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και για την Εθνική του μπάσκετ, η οποία παρά τις δύο νίκες και την μία ήττα της εχθές από την Ρωσία, δεν έχει πείσει ακόμα ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό Eurobasket. Ο "δράκος" της Π. Γιαννάκης ελπίζουμε να βρεί την θέση του σε αυτό το... παραμύθι.

2 σχόλια:

Μάνος είπε...

Παραμύθι είναι αυτή η ομάδα, που δεν έχει ηγέτη να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Και κυρίως έχει προπονητή τον μεγαλύτερο χέστη του ελληνικού μπάσκετ. Αυτά περί δράκου είναι παραμύθια. Αυτά.
Θυμίζω ότι ο Γιαννάκης έπαιξε σε δύο τελικούς στη ζωή του. Έναν με τον Άρη στο Τορίνο και έναν με τον Παναθηναϊκό (τότε με την τάπα του Βράγκοβιτς). και στους δύο αγώνες στην τελευταία επίθεση αυτός ο τεράστιος δράκος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του ο άχρηστος. Του την έκλεψαν πεντακάθαρα γιατί έτρεμε από το φόβο του.
Μην μου πεις για το 87 και το 89 με την εθνική. Τότε καθάριζε ο Γκάλης. Όταν χρειάστηκε αυτός να κάνει κάτι, αυτός χέστηκε.

Μάνος είπε...

Σου ξαναγράφω - αυτή τη φορά μετά τον αγώνα με την Ισπανία- για να σου θυμίσω ότι επιβεβαιώθηκα. Η ομάδα αυτή δεν έχει το σκόρερ που θα την πάρει στις πλάτες του. Και σου δίνω ραντεβού και σε λίγες ώρες, μετά και τον αγώνα με την Κροατία.